Forum CentrumSE.pl - Największe centrum dyskusyjne Sony Ericsson w Polsce: Nie ma nagrań na komputerze - Forum CentrumSE.pl - Największe centrum dyskusyjne Sony Ericsson w Polsce

Skocz do zawartości

Promuj temat na:   email facebook google
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Nie ma nagrań na komputerze

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   przemke 

• Nowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 09-luty 10
  • Operator:Plus

Napisano 09 luty 2010 - 00:13

Witam. Nagrałem na dyktafonie pewną treść, ale gdy podłączam telefon do komputera w folderze music nie mogę go znaleźć (zarówno innych nagrań). Wiecie, gdzie one się zapisują? Przejrzałem cały telefon i nie mogę ich znaleźć (oczywiście na telef. w folderze music nagranie ładnie chodzi, po prostu nie ma go na kompie). Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

#0 Ogłoszenie

• Dział sponsorowany
  • Grupa Sponsor

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   tomek95 

• Pasjonat
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 535
  • Rejestracja 09-luty 09
  • Operator:Era
  • Wersja softu:K800............. R8BF003 ............W580 R8BE001 K550@W610 R6BC002 K750@W800 R1BD001

Napisano 09 luty 2010 - 01:14

U mnie na komputerze bez oprogramowania do se (czyli bez pc suite lub my phone explorer), miałem dostęp wyłącznie do plików na M2, poprzez dysk wymienny w Mój komputer, a więc:
1.Pobierz My Phone Explorer,
2.Podłącz telefon pod usb, poczekaj aż wykryje i zainstaluje stery,
3.Włącz program,
4.Naciśnij klawisz F2 - pojawią się ustawienia
5.Wybierz port przy którym będzie napisane: ``COM_ _ S116 USB-Port`` ( gdzie _ _ to nr portu), lub po prostu wybierz szukaj urządzenia,
6. Jeśli wykryje to program każe Ci podać nazwę dla telefonu, jeśli nie wykryje powtórz czynność od 3 punktu, lub odłącz i podłącz powtórnie telefon
7.Wybierz zakładkę ``Pliki``, dalej wybierasz M2 lub Telefon... Dalej będziesz wiedział co zrobić :)

Jeśli dalej nie będzie widać tego nagrania, to może przenieś na kartę/telefon i wtedy go poszukaj.
Kupię płytę główną do K800, lub zamienię za inne części, bądź uszkodzony telefon

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1