Witam.
Slyszalem o tym, ze w moim sony ericssonie c902 mozna miec GPS za pomoca HGE-100. Chcialbym sobie kupic takie sluchawki z GPS, ale nie wiem, czy po zakupie takich sluchawek bede mogl miec GPS za darmo.
Najbardziej martwie sie transferem. Chcialbym sie dowiedziec, czy jesli bede mial taki HGE-100, co bede musial kupic, lub sciagnac? Czy bede musial placic za transfer jak za polaczenie z internetem?
Jaki jest dobry darmowy nawigator (jesli taki jest)?
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
SE C902 i GPS Czy mozna za darmo?
#0 Ogłoszenie
Napisano 25 styczeń 2010 - 05:05
To już lepiej kupić zwykłą nawigację gps samochodową. Po pierwsze: C902 ma malutki 2" ekranik na którym nie będzie nic widać. Po drugie: będziesz mógł korzystać jedynie z javy bo c902 nie posiada systemu. Po trzecie - darmowy jest tylko trekbuddy ( i kilka jego pochodnych typu szwędraczek) i wielkiego szału nie ma. Jak chcesz jakiś lepszy program typu navi expert czy wayfinder navigator - musisz wykupić licencję i pakiet internetowy na transfer map. Do trekbuddy mapy możesz zrobić sam i wgrać do telefonu przez komputer. No i ostatnia kwestia - c902 nie ma takich fajnych opcji jak mają telefony bez systemu z wbudowanym gps np. c702 i w760 jak Tropiciel - idealny do pieszych wędrówek. Także taka inwestycja kompletnie nie ma sensu. Ale jak się uprzesz - to można
Napisano 25 styczeń 2010 - 18:57
Powiedzmy ze mi zalezy zeby kupic sobie HGE-100 (na allegro sa po 60 zł sztuka).
Wiem tez, ze bede mial do sciagniecia GPS Location, Tracker oraz Wayfinder Navigator i Wayfinder Earth.
2 pierwsze sa darmowe, 2 kolejne miesieczny abonament, ale zastanawiam sie, czy jak sciagne GPS Location, Tracker, to czy bede musial placic za transfer (ladowanie map itp.) czy juz oplat za polaczenie nie ma? To samo pytanie dotyczace TrekBuddy. Czy jesli bym uzywal tego programu placilbym za transfer?
Wiem tez, ze bede mial do sciagniecia GPS Location, Tracker oraz Wayfinder Navigator i Wayfinder Earth.
2 pierwsze sa darmowe, 2 kolejne miesieczny abonament, ale zastanawiam sie, czy jak sciagne GPS Location, Tracker, to czy bede musial placic za transfer (ladowanie map itp.) czy juz oplat za polaczenie nie ma? To samo pytanie dotyczace TrekBuddy. Czy jesli bym uzywal tego programu placilbym za transfer?
Napisano 26 styczeń 2010 - 07:50
Jeśli program pobiera mapy z internetu - płacisz za transfer. Trekbuddy korzysta z wgranych na telefon map - więc jest kompletnie darmowy.
Napisano 05 lipiec 2010 - 21:59
A poda ktoś linka do tego programu GPS

już mam tu to znajdziecie http://chomikuj.pl/k...rekBuddy+i+mapy
już mam tu to znajdziecie http://chomikuj.pl/k...rekBuddy+i+mapy
#0 Ogłoszenie
Napisano 13 lipiec 2010 - 19:36
a nie możesz sprawdzić czy ten sam program też zadziała?
.:AROFGNEU!!!:.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc