Forum CentrumSE.pl - Największe centrum dyskusyjne Sony Ericsson w Polsce: Ogólnie - Forum CentrumSE.pl - Największe centrum dyskusyjne Sony Ericsson w Polsce

Skocz do zawartości

Promuj temat na:   email facebook google
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ogólnie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   David1n 

• Nowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4
  • Rejestracja 30-styczeń 08
  • Operator:Orange

Napisano 11 październik 2009 - 11:03

telefonik typowo dla tych ktorzy lubia sobie glosno posluchac muzyki ;]
bardzo czyste glosniczki stereo ;]
ogolnie czekam na nowego softa... obecny ma kilka niedopracowan... lubi sie zwiesic i nie zapamietuje ustawien takich jak np wylaczenie przy pisaniu smsow funkcji "propozycje wyrazow". Jestr rowniez kilka zmian do ktorych ciezko mi sie przyzwyczaic... Niby sony ericsson ale juz kilka zmian ;/
Denerwujace jest np to, iz raporty przychodza smsem ;/ a nie jak w innych wyswiatla sie tylko komunikat o dostarczeniu... telefon typowo dla malo wymagajacych ;] telefonik kupilem sobie jako drugi ;] jeden nie wystarcza xD ogolnie nie przypadl mi do gustu...

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dodo19781 

• Nowy
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • Rejestracja 21-luty 10
  • Operator:Plus

Napisano 21 luty 2010 - 17:19

jestem posiadaczem tego żałosnego telefonu :w: który po za odtwarzaniem muzy nic nie oferuje ,skrzynka sms w mig jest zapełniona,brak wsparcia ze strony producenta brak możliwości łączenia aplikacji przez wap,jedynie przez internet,gdzie nie działa gg,brak dostępnych motywów,brak możliwości zdefiniowania kont email mimo wbudowanej opcji konfiguracji
żałuję kupna i nie polecam nikomu dobrze ze mam k 550i w rezerwie :lotpot:

Użytkownik dodo19781 edytował ten post 21 luty 2010 - 17:27

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1